Kullanımı: 500 gr Şeker Sugar Royal Icing tozu mikser kabının içine dökünüz .80 gr veya 90 gr lık suyu ilave ederek hızlı bir şekilde 5 dakika bembeyaz ve pürüzsüz olana dek çırparak kabartınız. Kıvamı ayarlamak için karışım çok yumuşak olursa çok az pudra şekeri ilave ediniz. Karışım çok sert olursa her defasında 1'er kaşık ılık su ilave ediniz. Ürün kullanıma hazırdır.
Hazırlanmış Ürünün Saklama Koşulları: Hava almayacak şekilde bir kabın içerisinde buzdolabında en fazla 3 gün muhafaza edilebilir. Tekrar kullanıma başladığınız zaman mikserde kullanıma uygun pürüzsüz kıvama gelene kadar çırpınız.
Bu ürün üretici firma tarafından 2 yıl garanti kapsamı altındadır. Ürün hasarlı kullanım, kullanıcı hataları vb. durumlar dışında 24 ay boyunca uluslararası garanti şartları kapsamında satışa sunulmaktadır.
Kargo ve İade
Kargonuzu teslim almadan önce lütfen eksik, hasarlı ya da ayıplı olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer kargonuzda normal dışı bir durum gözlemlerseniz zabıt tutarak ürününüzü kargo görevlisine iade ediniz.
Sipariş Kargoya Verilişi
Ürünler siparişi verdiğiniz tarihten itibaren aksi belirtilmedikçe (Hızlı kargo vb. uyarı simgeleri.) 3 iş günü içerisinde kargolanmaktadır.